Senaste inläggen

Av utomjording - 14 april 2011 07:15

Det kan vara världens coolaste namn. Man föreställer sig en person med en räv bakom varje öra. Och så glimten, glimten i ögat! Klåfingrig förstås. Hon stjäl saker. Kanske ditt jobb, ditt hjärta, din lunchbricka. Men det är okej. Man kan inte bli arg på henne. Man kan inte bli arg på Emma Knyckare.


Vad hon jobbar med? Hon reser runt med en "skitstor rosa turnerande present" som hon ställer upp på gator och torg. Förstås.

Av utomjording - 9 april 2011 10:30

Försvaret hävdar i sina nya reklamfilmer att det inte är som i en Hollywoodfilm inom den svenska militären. Men jag vet inte... Är det inte lite hollywoodskt att köpa in 15 helikoptrar av typen Black Hawk?


Av utomjording - 6 april 2011 14:45

En del mejl man hittar bland skräpposten är roligare, och mer desperata, än andra.


Vi är skyldiga att skicka ett H&M presentkort (15 000 kr) till dig...


Kära användare!


Vi har upprepade gånger skrivit till dig angående leveransen av ett
presentkort och förstår inte varför du fortfarande inte har bekräftat
din information så att vi kan skicka den.


Du får ett presentkort på H&M (15 000 kr) som tack för att du svarar på några frågor som vi använder i en konsumentundersökning.


Vi hoppas att du kommer att skriva in dina uppgifter den här gången, så
att vi kan skicka  ett presentkort till dig.


Klicka här för att gå vidare


Fortsatt bra dag. Med vänliga hälsningar, Klara Eriksen

Kundtjänst, Vinstchanser.se


Ja, vad är det egentligen för fel på mig, varför bekräftar jag inte min information och får ett 15 000-kronorspresentkort som ett brev på posten? Jag är nog helt enkelt lite korkad som inte nappar på ett sådant erbjudande.


Genom att delta i undersökningen accepterar du att ta emot spännande
erbjudanden per mail, sms, telefon och andra digitala kontaktsätt
från våra sponsorer som är Mailpal, Homeenter, Karamba, Vitalas samt
utifrån de uppgifter du angett i undersökningen.


Som den dåre jag är står jag fast vid mitt beslut. Även om jag inser att jag just nu kunde ha varit kung på H&M. De var ju trots allt skyldiga att skicka presentkortet till mig.


I denna Quiz vinner 1 lycklig vinnare presentkort värde 15000 kr på H&M. Om användaren icke återkommer till oss inom 2 vecka, efter kontakt, kommer vinsten dras in.

Av utomjording - 4 april 2011 00:45

Jag har aldrig fattat det här med förrens.

Många skriver så numera, istället för förrän.


Men nu vet jag. Det är med storfiskare vi har att göra. Eller åtminstone fiskhandlare. Förrens är det man gör innan man rensar abborren, gäddan, gösen, laxen eller valfri fisk. För-rens.

Så enkelt var det.


Så skrev jag i den här bloggens prolog. Det allra första inlägget som publicerades den 3 mars 2008. Tre år har passerat, vatten har flutit under broarna. Men jag kan konstatera att "förrän" fortfarande verkar vara förskräckligt svårt att stava till. Den senaste påminnelsen om det fick jag när jag läste om en orm som rymt.


Fören? Mina ögon blöder. Det är faktiskt inte så jävla svårt. Skärpning, människor! Förrän, förrän, förrän, förrän, förrän. Svårare är det inte. Ett f, ett ö, två r, ett ä och ett n. That's all, folks! Lägg det på minnet, god natt!

Av utomjording - 24 mars 2011 00:45

Någon har fattat galoppen. "Humorens Beatles" har blivit "Humorns Beatles" i en omgjord annons för John Cleeses galna helafton på Cirkus i april. Och som synes är det få biljetter kvar till premiärkvällen den 20 april, så skynda att fynda om ni vill ha chansen att träffa två forumiter i publikhavet...


Av utomjording - 21 mars 2011 16:30

Nu när Karl Pilkington har lämnat rutan för den här gången - vad ska man titta på istället? Det känns onekligen lite tomt, speciellt på torsdagarna. Men i pipelinen ligger åtminstone två tv-program som jag ser fram emot väldigt mycket.


Det första är Pluras kök som börjar sändas i TV3 i morgon, alltså tisdagen den 22 mars. Plura har i den nya säsongen bestämt sig för att inte blotta den välväxta magen, och Mauro har lämnat över rollen som sidekick till Pluras gitarrspelande bror Carla, men annars verkar det mesta vara sig likt. Vi kan nog vänta oss lika underhållande fyllesnack bland grytor och kastruller som i första säsongen.


Det andra programmet som jag ser fram emot med spänning är Nittileaks, där Filip & Fredrik ska göra en djupdykning i 90-talet. Det utlovas tio timslånga avsnitt i panelformat där årtiondet kommer att avhandlas med klipp och löpsedlar ackompanjerat av nutida artister som framför klassiska 90-talshits. Måndagen den 11 april är det premiär i Kanal 5.


En rätt snygg trailer har de fått till också.Av utomjording - 17 mars 2011 15:45

40 000 miljarder? Nja, riktigt så stor är inte Sveriges internetekonomi. Men 205 miljarder kronor är ju inte fy skam. Tänk om man fick en del av den kakan! Jag ska inte vara girig, jag nöjer mig med en kaksmula, några miljoner räcker gott och väl.


Kanske kan jag starta ett bloggimperium där inte bara utomjording talar ut, utan även Spock, E.T., Alf och andra sköna typer ger sin syn på tillvarons mysterier? Sedan fixar jag finfina sponsoravtal med diverse pengastinna företag och smyger in reklam för dem i vart och vartannat inlägg. Saken är biff!

Omröstning

Är blogg det nya twitter?
 Ja
 Nej
 Kanske

Fråga mig

26 besvarade frågor

Mina låtar

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se